ANSIKTE:


Hudvård

Klassisk Ansiktsbehandling

(80 min) 895kr

En klassisk ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, portömning, massage, mask och avslutande produkt i någon av våra Skin Care System Gold serier som ger skräddarsydd hudvård för alla behov.


Arameshy Lyx Ansiktsbehandling

(120 min) 1260kr

En längre, lyxigare version av den klassiska ansiktsbehandlingen. Innehåller rengöring, hudanalys, peeling, portömning, massage, mask och avslutande produkt i någon av våra Skin Care System Gold serier som ger skräddarsydd hudvård för alla behov.


Arameshy Express

(50 min) 685kr

En kortare ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, kortare massage, mask och avslutande produkt i någon av våra Skin Care System Gold serier som ger skräddarsydd hudvård för alla behov.


Kurbehandlingar I & II

Energirik

(80 min) 955kr

En energigivande behandling som fyller på med viktiga mineraler. Perfekt för en livlös och trött hud i behov av näring, som återfår sin fräschör och vitalitet. Behandlingen stimulerar även cellförnyelsen och hudens egen skyddsbarriär stärks. En power behandling med resultat som syns direkt.


Antistress

(50 min) 725kr

En behandling med ingefära och bisabolol som lugnar och reglerar en stressad hud eller en hud som är i obalans tex vid rubbad dygnsrytm. Den stärker hudens immunförsvar och skyddar de känsliga nervändarna i huden mot stress påverkan och trötthet. Ger en balanserad hud som förblir lugn. Huden känns avslappnad och bibehåller sin fräschör hela dagen. Ett måste efter en stressig dag eller efter en lång resa…


Arameshy Booster

(80 min) 975kr

En behandling med arganolja för hud som är i behov av ökad elasticitet och ungdomlig fräschör. Den förebygger tidigt åldrande och stimulerar hudens reparationsprocess. Reglerar hudens lipid & fukthalt. Huden återfår sin fräschör och vitalitet.


Behandlande

White Effect

(80 min) 925kr

En specialbehandling med fruktsyror och mjölksyra för solskadad hud. Hudens förnyelseprocess stimuleras och en dos av C-vitamin hämmar melaninproduktionen och behandlar pigmentförändringar effektivt utan biverkningar. Huden får en klarare och jämnare ton. Rekommenderas som kur.


Arameshy Beauty

(80 min) 925kr

En exfolierande kurbehandling som aktiverar cellförnyelsen och förfinar hudytan. Reducerar linjer, rynkor, ärrvävnad och förstorade porer. Aktiverar trött och slö hud, och ger en jämnare och slätare hudyta. Rekommenderas som kur.


Pure & Clean

(80 min) 995kr

En talgreglerande och djuprengörande behandling för fet och oren hud. Hämmar bakteriespridning och reducerar antalet orenheter. Normaliserar talgproduktionen och förebygger uppkomst av nya orenheter. Kan gärna kombineras med Arameshy Beauty.

ANSIKTE FORTS.


Naturals

Arameshy Beautypack

(80 min) 1225kr

En lyxig örtbehandling som passar alla hudtyper som behöver ”renovering” eller är uttorkade. Behandlingen väcker dina sinnen och huden till nytt liv med naturliga örter. Huden återfuktas och återfår sin lyster och vitalitet. Fina linjer och torrhetsrynkor mildras och elimineras. Huden blir spänstigare och utstrålar fräschhet.


Juicy Fruity

(80 min) 1145kr

100 % naturligt frystorkad frukt från vinbär, äpplen och krusbär berikar huden med vitaminer, mineraler och näring. De naturliga fruktsyrorna har en lätt exfolierande effekt på huden vilket stödjer cell förnyelse processen. Cirkulationen och reparationsförmågan förbättras. En vitamin injektion som gör huden som sammet.


De Luxe

Power Lift

(80 min) 1255kr

En uppstramande behandling för mogen hud som ökar spänsten. Hudens förnyelseprocess stimuleras och berikas med näring. Huden får en ungdomlig fräschör och vitalitet. Exklusiva produkter från High Skin Refiner serien används i behandlingen, där rengöring, peeling, massage och lyftande mask ingår.


Lift Express

(50 min) 1085kr

En snabb uppfräschande behandling för mogen hud som ökar spänsten. Hudens förnyelseprocess stimuleras och berikas med näring. Huden får en ungdomlig fräschör och vitalitet. Exklusiva produkter från High Skin Refiner serien används i behandlingen, där rengöring, peeling och lyftande mask ingår.


Arameshy Lyx

(120 minut) 1360kr

En lyxigare anskitsbehandling med längre och djupare ansiktsmassage med ett speciellt urval av ansikts produkter som passar just dina behov.


Champagne

Champagne DeLuxe

(80 min) 1125kr

En lyxig ansiktsbehandling som ger nytt liv och lyster till huden, givetvis med produkter innehållande champagneextrakt. Återfuktar och revitaliserar huden. Efter behandlingen avnjuts ett glas champagne i lugn och ro.


Champagne Express

(50 min) 795kr

En kortare lyxbehandling som ger nytt liv och lyster till huden, givetvis med produkter innehållande champagneextrakt. Återfuktar och revitaliserar huden. Efter behandlingen avnjuts ett glas champagne i lugn och ro.


Ögon & Frans

Arameshy Ögon Lyx

(60 min) 695kr

Vårdande och närande behandling för den tunna och känsliga huden runt ögonen.


Frans och brynfärgning inklusive brynplock

490kr


Fransfärgning

335kr


Fransfärgning inkl.plock

350kr


Brynfärgning inkl.plock

350kr


Plockning av ögonbryn

280-350kr


Permanentböjning samt färgning av fransar

2 behandlingar

985:-


Endast Permanentböjning

825kr

KROPP


Kurbehandlingar I & II

Aroma Kur

(2 tim 20 min) 2395kr

Den optimala behandlingen för dig som vill njuta till fullo av en fantastisk spaupplevelse. Inleds med body scrub som gör huden sammetslen, följs av ett kurbad som för dig till sinnenas rike. Efter badet ges en helkroppsmassage med aroma oljor

för trötta ömma muskler. En lättare ansiktsbehandling som innefattar rengöring,

massage och passande ansiktsmask avslutar behandlingen.


ScenTao Kur

(110 min) 1495kr

En topp-till-tå behandling som inleds med ett avslappnande kurbad med grönt te, ginseng och ginko biloba. Enerigflödet stimuleras genom massage med varma lavastenar, akupressur och ScenTao oljan. Rengöring och akupressur i ansiktet ingår. En upplevelse för kropp och själ.


Cleopatra Kur

(110 min) 1595kr

Cleopatra badade i mjölk för att behålla sin skönhet, och nu kan även du njuta av mjölkens välgörande verkan. Behandlingen inleds med en mjölk scrub som gör huden len som silke följt av ett mjölkbad. Njut sedan av en kroppsinpackning, och en lugnande återfuktande ansiktsmask. Vi stimulerar även ansiktet med en akupressur massage. Behandlingen avslutas med en lättare kroppsmassage i en vitaminberikad  creme.


Naturals I, II, III & IV

Firming Algae Pack

(80 min) 995kr

En spänstgivande behandling med spirulinaalger som inleds med kroppspeeling följt av en närande och fuktgivande alginpackning som rensar och ökar elasticiteten i huden. Skalp massage och lätt kroppsmassage ingår. Huden känns fastare och revitaliserad.


Body Scrub

(80 min) 1090kr

Kroppspeeling som effektivt tar bort döda hudceller och ger en underbart len och skön känsla. Huden återfuktas därefter med en passande Body creme. Välj mellan mjölk, aroma, rosmarin eller fruktscrub.


Vulcanic Heatpack

(80 min) 1125kr En utrensande behandling som inleds med en rosmarinscrub för att avlägsna döda hudceller och öka cirkulationen. Behandlingen följs av en intensiv inpackning med vulkanlera. Huden berikas med viktiga mineraler, renas från slagg och gifter, och återfår sin lyster och vitaliltet.


Fruity Beauty

(80 min) 1195kr

En vitamin cocktail från topp–till–tå med 100 procent naturligt frystorkad frukt från vinbär, äpplen och krusbär berikar huden med vitaminer, mineraler och näring. De naturliga fruktsyrorna har en lätt exfolierande effekt på huden som stödjer cell förnyelseprocessen. Cirkulationen och reparationsförmågan förbättras, fruktbehandling för ansiktet ingår. Behandlingen gör huden len som sammet.


Cleopatra

(80 min) 1195kr

Cleopatra badade i mjölk för att behålla sin skönhet. Behandlingen inleds med en mjölk scrub som gör huden len som silke och efterföljs av en mjölkinpackning för kroppen. En askunge ampull appliceras följs av en lugnande återfuktande ansiktsmask. Vi stimulerar även ansiktet med en akupressur massage. Behandlingen avslutas med en lättare massage i en vitaminrik creme.

KROPP FORTS.


Aroma Wellness

(80 min) 1095kr

En behandling som inleds med att vi väljer en olja som passar just dig och ditt sinne för dagen. Där av kan vi få en specifik behandling som är avslappnande, energigivande eller balanserande. Därefter följer en kroppspeeling som gör din hud silkeslen. Kroppen packas in i en värmande och mjukgörande aroma inpackning. Avslutningsvis en djupgående och avslappnande helkroppsmassage.


Wrap Sensation

(80 min) 1095kr

Wrap Sensation är ett utmärkt sätt att ”forma kroppskonturen” med och uppnå en mer slimmad siluett. Den eliminerar toxiner ur huden och driver ut överflödig vätska. Perfekt för den som bantar, fastar, före/efter estetisk kirurgi eller när man snabbt behöver komma i det där favoritplagget som ”krympt” i tvätten! Rekommenderas som kur.


Herbalback Treatment

(60 min) 895kr

En ljuvlig behandling för dig som känner dig stel och trött i ryggen. Örter stimulerar och låser upp spänningar. Ryggbehandlingen inleds med en peeling av rosmarin som värmer och gör huden len. Därefter njuter du av en ärtinpackning för ryggen samtidigt som en skalpmassage utföres. Behandlingen avslutas med en härlig rygg-massage.


Anticelluliter

(80 min) 1095kr

En intensiv kur som behandlar celluliter. Inleds med kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och ökar cirkulationen sedan appliceras anticellulitkoncentrat och en värmande mask. Behandlingen avslutas med en lättare massage. Rekommenderas som kur.


Kurbad I & II

Aromabad

(30 min) 595kr

Välj vilket bad som passar dig bäst:

• Relaxing – avslappnande

• Energizing – energigivande

• Balancing – balanserande

Avslutas med en närande produkt och lättare massage.


Algbad

(30 min) 595kr

Ett bad som har en utrensande effekt. Samtidigt återger badet vitaminer, mineraler och spårämnen till huden. Avslutas med lättare massage med en fuktgivande creme.


Cleopatra

(30 min) 595kr

Ett bad får dig som vill ha ett riktigt lyxbad. Ger fukt och ökar spänsten i huden. Avslutas med lättare kroppsmassage i utvald produkt.


ScenTaobad

(30 min) 595kr

Ett avkopplande bad med anti-stress effekt, innhehållande; grönt te, ginseng och ginko biloba. Perfekt för dig som är i farten och behöver varva ner. Badet avslutas med en lättare kroppsmassage i närande creme.


Massage

Arameshy Klassisk Massage

(60 min) 795:-

(90 min)  995:-

(30 min) 565:-

En djupgående och avslappnande massage i BABOR's underbara aroma oljor som väljs omsorgsfullt efter dina behov. Trötta ömma muskler mjukas upp och får nytt liv.


ScenTao Hot Stone Massage

(80 min) 1165:-

En topp-till-tå behandling som stimulerar energiflödet i kroppen med varma lavastenar, akupressur och ScenTao olja. Rengöring och akupressur i ansiktet ingår. En upplevelse för kropp och själ med grönt te, ginseng och ginko biloba.


Avslappningsmassage

(50 min) 695:-

KROPP FORTS.


Fötter och Händer

Feet So Sweet Maxi

(80 min) 695:-

Njut av en Spa pedikyr med välgörande eukalyptus och blå cypress olja. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad, följt av peeling och pedikyr. Mjukgörande inpackning och en underbar fot- och benmassage avslutar behandlingen. Fötterna blir som nya.


Happy Hands

(80 min) 695:-

Njut av en Spamanikyr med uppmjukande och närande oljor, som inkluderar sockerkristalls-peeling, kortare manikyr och en närande inpackning. En underbar handmassage avslutar behandlingen. Ger nya händer.


Zonterapi

Zonterapi är ett gammalt och beprövat system att balansera kroppen som kan spåras ända tillbaka till gamla Egypten. Metoden har systematiserats och förfinats under 1900-talet av amerikanska läkare.


Zonterapi är en kraftfull och effektiv metod att användas som en terapi eller tillsammans med andra terapier. Huvudprincipen går ut på att applicera tryck på zoner under våra fötter som är starkt knutna till specifika organ eller kroppsdelar. Behandlingen bygger på att finna obalanser i kroppen och sätta igång kroppens egna självläkningsprocesser.


Zonterapi är både utmärkt i förebyggande syfte och som akut hjälpmedel.


Kontakta oss för att diskutera vilken typ av behandling som kan passa dig!Naturterapi

Naturterapi är mer än bara en terapi, det är en livsfilosofi. Det är naturligt att bli sjuk. Kroppen har en förmåga att bota sig själv. Behandling ges därför inte för att lindra symptom utan för att stödja naturens läkande kraft och för att stärka vitalitet och hjälpa kroppen att hitta tillbaka till sin medfödda konstitution.


Sjukdomssymptomen är ett tecken på att kroppen strävar efter att eliminera gifter och återgå till sitt naturliga balanstillstånd.


Alla behandlingar är holistiska och skräddarsydda och anpassade efter just dina unika behov.


Vaxning

Vaxning för henne och honom


vaxning överläpp/haka

(10 min) 200kr


hela ben / halva

(45-60 min) 695kr / (30-40 min) 555kr


hela ben och bikini

(ca 60 min) 795kr


bikini

(20 min) 420kr


hela armar / halva

(ca 40min) 655kr  / (30 min) 550kr   


armhåla

(20 min) 420KR


rygg och bröst

(30-60 min) 650-850kr