HUR KAN VI HJÄLPA?

Sömnproblem:

Kan bero på många olika faktorer, bla överaktivitet i sinnet som kan orsakas av fel kost. Om så är fallet, så tittar vi igenom din vardag tillsammans. Finns det mycket stress i ditt liv? Det finns en mängd olika saker du enkelt kan göra själv i hemmet mot just sömnproblem. Ett väl beprövat trick är att duscha av fötterna med kallt vatten. Vi rekommenderar dig att dricka en kopp rogivande örtte innan sänggåendet. Exempelvis, kamomill, passionsblommor, humle och citronmelissa. Sömnbrist kan också bero på vitamin och mineral  brist av olika slag. Av vår erfarenhet så har både massage och hydroterapi haft god inverkan på spänningar av olika slag och sätter i gång flödet i kroppen.

Hudbesvär:

Kan bero på allergier, stress, matsmältningsproblem, hormonella störningar, svag lever/njurar, m.m. Efter en ordentlig konsultation, så hittar vi orsaken till varför ditt problem uppstått och sedan behandlar vi därefter. Om kroppens reningsorgan är försvagade får huden jobba extra mycket och på så sätt får huden ta över arbetet och kan då bli överbelastat. Vi rekommenderar bl.a ricinoljabehandling och lymfdränage som har både en stödjande och detoxifierande effekt på kroppens organ.

Magbesvär:

Har du en svullen mage efter maten? Har du problem med gaser? Har du en bullrig mage? Lider du av förstoppning eller diarre? Det finns en mängd olika magproblem och de flesta av oss har någon gång haft ett eller annat problem. En vanlig orsak till magproblem är att vi glömmer att tugga maten ordentligt. Ett annat tips kan vara att dricka små klunkar av varmt vatten mellan tuggorna. Det finns mycket hjälp att få, och var inte orolig för att berätta om just dina pinsamma problem – vi har hört det mesta. Vi kommer att rekommendera dig olika örter,  enzymer och probiotika för att underlätta matsmältningen. Med hjälp av kinesiologisk diagnosmetod kan vi fastställa just vilka preparat och behandlingar som du behöver för att stärka din matsmältning.

Depression:

Kanske är du olycklig hemma, på jobbet eller har något som tynger ditt hjärta men ingen att prata med. Hos oss kan du känna dig trygg, vi har tystnadsplikt. Det finns en mängd saker du kan göra själv i hemmet för att känna dig mer positiv. Det finns olika eteriska oljor med uplyftande effekt. Meditation är fantastiskt, träning av olika slag stimulerar utsöndringen av endorphiner. Vi kan lära dig känslorelease och EFT, två otroligt effektiva och enkla tekniker som du kan använda själv i vardagen när det känns jobbigt. Självklart är också beröring att rekommendera. Vad skulle väl kunna muntra upp mer än en härlig skönhetsbehandling,eller en avslappnande massage  som skapar måbra hormoner.

Allergier:

Vad för typ av allergi har du? Allergier kan bero på ett överaktivt immunförsvar, stress, försvagade utsöndringsorgan, överbelastade system, vitamin och mineralbrister av olika slag, överdriven användning av kemikalier, m.m. Det är viktigt att du hittar en balans i vardagen och få bukt med stressfaktorerna som triggar i gång ditt system. Vi rekommenderar andningsövningar av olika slag, meditation, yoga, stärkande örter och vitaminer & mineraler och behandlingar av olika slag. Reflexologi och zonterapi rekommenderar vi varmt vid allergier av olika slag.


Migrän / Huvudvärk:

Kan bero på en mängd olika faktorer, bl. a födoämnesallergier, blodsockerkänslighet, vattenbrist, fel föda, sovrummets miljö, elektromagnetisk belastning, hormonella problem, PMS, övergångsbesvär, fettsyror och mineral obalanser, svag matsmältning, toxist system. Vi går igenom din hemmiljö, kostvanor, livsstil och försöker skapa oss en uppfattning om problemets rötter och behandlar därefter. Vi föreslår att du med hjälp av kinesiologi får testat din näringsstatus i kroppen. En djupgående massage som släpper på spänningar i nacke och axlar rekommenderas också.

Dåligt immunförsvar:

Kan igen bero på många olika faktorer, bl.a stress, sömnbrist ( under sömnen så reparerar kroppen sig), näringsbist, matsmältningsproblem, för mycket stress, gifter, och ett svagt lymfsystem, dolda allergier, brist på motion och aktivitet, etc. Vi rekommenderar immunstärkande behandlingar av olika slag, torrborstning, motion, olika örter, kosttillskott och homeopatiska preparat.  Lymfdränage stimulerar ditt immunförsvar och en s.k Million Dollar Treatment är vitaliserande och avgiftande.

Reumatiska besvär:

Kan bero på en obalans i ph värdet, en försurad kropp, födoämnesallergier, överaktivt immunförsvar, matsmältningsproblem, försvagade njurar, mineralobalans och hormonella störningar. Du kan själv förbättra din situation genom att ändra din kost, ta basbildande tillskott, renande örter, detoxifierande behandlingar av olika slag, avgiftande bad, örtomslag, bastubad, träning etc. Kostrådgivning och diverse köksråd rekommenderas samt värmande kroppsbehandlingar av olika slag.

Summan av kardemumman:

Oavsett vad ditt problem är, så rekommenderar vi dig alltid att komma in på en första, grundlig konsultation för att du skall få ett mer individanpassat behandlingsprogram. Vi på Arameshy är måna om att du skall få en så komplett behandling som möjligt, inkluderande konsultationer, behandlingar och  personliga råd att ta med dig hem och vidare på vägen till optimal hälsa.

Om du är osäker på vad som skulle passa just dig, så slå en signal eller maila oss så kan vi hänvisa dig till rätt behandlingsform.


Tillbaka till huvudmeny