OM ARAMESHY

"Arameshy" är ett ord som betyder lugn eller ro på flera orientaliska språk. Arameshy är känslan av välbefinnande man kan få när både kroppen och själen har funnit frid tillsammans.


Vår filosofi är  att använda  och kombinera olika behandlingar och terapimetoder för att behandla helheten av kroppen och själen för bästa möjliga resultat, oavsett hur du mår och vad du önskar dig. Det kan vara vackrare hud och kropp, mindre stress, bättre hälsa, ökat välbefinnande - både kroppsligt och själsligt - för ett liv i större balans och harmoni. Vi inspireras av naturen och dess speciella förmåga att lugna, stärka och läka människor.


Välkommen till en kärleksfullt oas där du kan slappna av, uppleva lugn och ro, hämta energi, och känna harmoni. Vi ger dig kunskap och goda råd om vad just du behöver för att din kropp och själ ska komma i balans och öka din  hälsa och skönhet. I våra nyrenoverade lokaler på centrala Södermalm kan vi erbjuda Dig ett stort antal behandlingar inom spa, hälsa och skönhet - och även inspirera till en mer aktiv syn på kropp och själ. Varmt välkommen till en harmonisk och kärleksfull miljö !


Tillbaka till huvudmeny